Double Meaning Question With Answer In Hindi

We are here to tell you about some double meaning question. The two answers to such questions have to be in one simple sense and the other in a bad sense. With these questions you can test the nobility of your friends.

Double Meaning Question in Hindi

All you have to do is copy the questions we’ve outlined here and ask your friends and see what the answers are. If he gives a bad sense answer then it means to understand that your friends have a bad mind and if he gives a simple sense answer then understand that his mind is normal. here we are sharing Double Meaning Question in Hindi also.

Double Meaning Question in English

One thing to keep in mind is that your friends may also try it on you. So use these Double meaning question for fun with friends, gf, bf, relatives etc. Please do not misuse this question with others.

Double Meaning Non veg Question

1.  Some people prefer being on top, others prefer being on bottom and it always involves a bed?
A bunk bed.

2. You stick your poles inside me. You tie me down to get me up. I get wet before you do.
What Am I ?
Tent

3. Husband: Why are the defective condoms lying on the sofa..??
Wife: What..???

Where..??

Wife goes to find them and comes back angrily saying:

‘I will kill you, decease if u dont stop calling our children – Defective Condoms’

4. A Million Dollar Advice:
Before making any costly promise to a women, stuff
Mast*rbate twice,
It May change your opinion.

5. What is most rewarding when it is long and hard?
A college Education.

6. What starts with a C and ends with a T, is hairy, oval, delicious and contains thin whitish liquid ?
Coconut

double meaning question

7. What part of the man has no bone but has muscles, has lots of veins, like pumping, & is responsible for making love?
Heart

8. What goes in hard and pink then comes out soft And sticky ?
Bubblegum

9.A finger goes in me. You fiddle with me when you’re bored. The best man always has me first.
Wedding Ring

10. It starts with F and ends with K and is a four letter word. And in absence of this you use your hand…..?????
Fork

11. bf ask a question to his gf
Rambha Has Big,
.
Simran Has Small,
.
Girls Have,
.
Boys Do Not Have,
What Is That?
gf- Kaminey tujhe to har waqt bas wo
chahiye
bf- Kamini terko har waqt bas wahi
dikhta ha
me Alpabet ‘ R ‘ ki baat kar raha hun

Funny Double Meaning Question

12. Kuchh log thodi dair karte hai aur kuchh saari raat karte rehte hain tab jaakar hota hai unka…?????
Cell phone/ Mobile charger

13. I’m spread before I’m eaten. Your tongue gets me off. People sometimes like to lick my nuts. What am I ?
peanut butter

14. All day long it’s in and out. I discharge loads from my shaft. Both men and women go down on me. What am I
an elevator

15. T.T. Collects fine from girls.
Without ticket.
.
Girl in suit
fine Rs-100
.
In jeans Rs-50
.
In mini skirt Rs-20
.
1 Girl fine Rs-00
.
Why
.
Dirty mind
She had
Ticket

16. It goes in dry, it comes out wet, the stronger its in the stronger it get, we can have it in bed just u n me.
A teabag

17. Question: Which word is least like the others? Third, fourth, fifth, sixth, seventh, eighth, ninth?
Answer: Third, it is the only one not ending in “th”.

18. Question: You bought me for dinner but never eat me. What am I?
Solution: Silverware.

19. Question: What word in the English language has three consecutive double letters? (Clue: it’s a compound word.)
Answer: Bookkeeper.

20. Question: How many letters are in the alphabet?
Answer: There are 11 letters in “the alphabet.”

21. Question: What kind of room has no windows or doors?
Answer: A mushroom!

22. Question: What has to be broken before you can use it?
Answer: An egg.

23. Question: I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old. What am I?
Answer: A candle.

24. Question: Which month of the year has 28 days?
Answer: All of them.

25. Question: What is the last thing you take off before bed?
Answer: Your feet from the floor!

Leave a Comment